Zingen voor Moeder Aarde

We moeten zuinig zijn op de aarde, waar hoor je deze uitspraak niet? Kinderen over de hele wereld maken zich zorgen over hun toekomst, over de natuur, over het leven op deze aarde. Deze roep wil het vrouwenkoor ‘Les Chanterelles’ kracht bijzetten.

Wij wonen allemaal op dat kleine stukje aarde en geven ruimte aan de natuur en de dieren om ons heen. De dieren zullen een hoofdrol krijgen in het concert: ‘Carnival!’ van de componist Saint-Saëns laat heel wat dieren aan het woord. U zult verrast worden door de uitvoering hiervan, met medewerking van het kinderkoor onder leiding van Frans Bullens.

Het kinderkoor zal voor de pauze een paar eigen liederen ten gehore brengen.

Ook vindt de première plaats van een muziekstuk: ‘Dikke Dinges RIP’, geschreven en op muziek gezet door Helen de Boo. Helen heeft het stuk geschreven voor 3-stemmig vrouwenkoor.

Helen de Boo en Frans Bullens zullen hun medewerking verlenen aan de begeleiding van ‘Carnival!’. Les Chanterelles staat onder leiding van dirigente Esther Barten. Laat u verrassen door Les Chanterelles met het thema ‘Moeder Aarde’. Er staat u een muzikale middag te wachten.

Geef een antwoord